Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل مهندسی و ایمنی ترافیک معاونت حمل‌ ونقل و ترافیک شهرداری تهران از افزایش ۴ درصدی تصادفات منجر به فوت در ۸ ماه نخست سال ۱۴۰۰ نسبت به مدت مشابه سال قبل خبر داد.

به گزارش ایران اکونومیست، حسین حسین‌نژاد که در یک برنامه رادیویی سخن می‌گفت، افزود: ما از آذر ماه سال گذشته به موضوع پایش تصادفات و شناسایی نقاط پر تصادف توجه زیادی نشان دادیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برخورد وسیله نقلیه با عابر پیاده بیشترین مورد تصادفات (فوتی) را در بزرگراه آزادگان تهران رقم زده است.

وی در خصوص ارزیابی‌های بزرگراه امام علی تهران نیز گفت: در این بزرگراه بیشترین فوتی‌ها در حالت برخورد موتور سیکلت به خودرو رقم می‌خورند و برخورد خودرو با خودرو بیشترین آمار تصادفات منجر به فوت را به بزرگراه شهید یاسینی اختصاص داده است.

حسین‌نژاد ادامه داد: متاسفانه آمار تصادفات (منجر به فوت) در ۸ ماه نخست سال ۱۴۰۰ نسبت به مدت مشابه سال قبل (۱۳۹۹) حدود ۴ درصد افزایش پیدا کرده بود.

وی با اشاره به فعالیت‌های کمیته بررسی تصادف در صحنه افزود: ما در چند ماه اول امسال ۱۴۰ نقطه خطر در سه بزرگراه آزادگان و امام علی و شهید یاسینی را شناسایی کردیم و دستور ایمنی را برای این منطقه ابلاغ کردیم.

مدیرکل مهندسی و ایمنی ترافیک شهرداری تهران تاکید کرد: برخی اوقات رانندگان به دلیل کمبود تابلوهای ایمنی در بزرگراه‌ها تصادف می‌کنند. بعد از انجام اقدامات پیشگیرانه از تصادفات در بزرگراه‌های تهران در سه ماه آذر و دی و بهمن سال گذشته حدود ۳۰ درصد از تصادفات کاهش پیدا کردند. شهر تهران در سال ۱۴۰۰ حدود ۹ درصد تصادفات شهری کم‌تری را تجربه کرد.

وی با اشاره به این که ما به طور مستمر نقاط حادثه‌خیز شهر تهران را شناسایی می‌کنیم افزود: امیدواریم تا پایان امسال مناطق مختلف تهران را شناسایی کنیم و اقدامات پیشگیرانه را در آن مناطق برپا کنیم.

 

منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: شهرداری تهران ، حمل و نقل ، معاونت حمل و نقل شهرداری تهران ، ترافیک ، تصادف

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: شهرداری تهران حمل و نقل معاونت حمل و نقل شهرداری تهران ترافیک تصادف شهرداری تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۱۱۷۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۶۰ نقطه حادثه خیز در سواحل رشت شناسایی شد

به گزارش خبرنگار مهر، کیا عاشوری صبح یکشنبه در نشست ستاد ساماندهی سواحل شهرستان در بخش خشکبیجار با اشاره به در پیش بودن فصل گرم و زمان بازگشایی طرح‌های سالم سازی در نیمه خرداد ماه هر سال اظهار کرد: شهرستان رشت دارای ۲۲ کیلومتر نوار ساحلی که از ۱۰ روستای ساحلی بخش‌های خشکبیجار و لشت نشا تشکیل شده است.

وی با بیان اینکه سال گذشته تمامی مطالبات ناجیان غریق پرداخت شد، افزود: البته تلاش‌های شوراهای اسلامی و دهیاران این مناطق انکار ناپذیر است که جای قدردانی دارد لذا امسال باید یک شناگاه در این مناطق ایجاد شود.

عاشوری با اشاره به اینکه تمهیدات لازم برای بازگشایی طرح‌های سالم‌سازی انجام گیرد، گفت: آموزش و استقرار منجیان غریق، پوشش مناطق خطرآفرین، رعایت موازین شرعی و قانونی باید درد دستور کار قرار گیرد.

فرماندار رشت با تاکید بر اینکه ارائه برنامه‌های فرهنگی متنوع از عمده مسائلی است که در این ایام باید به آن پرداخته شود، اضافه کرد: داشتن مناطق دیدنی و امکان میزبانی از هموطنان و گردشگران در عمده ایام سال، ظرفیت و فرصت استثنایی برای معرفی شایسته رشت فراهم آورده که باید به بهترین نحو مورد استفاده قرار گیرد.

وی با تاکید بر اینکه شوراها و دهیاران با استقرار امکانات و آلاچیق‌های سنتی از ظرفیت‌های گردشگری مناطق خود استفاده کنند، افزود: انتظار داریم برنامه‌های فرهنگی در طرح‌های دریا با هدف ترویج عفاف و حجاب و اشاعه فرهنگ ناب اسلامی با همکاری دستگاه‌های متولی تقویت شود.

فرماندار رشت بر لزوم مدیریت آسیب‌های اجتماعی در سواحل شهرستان رشت تاکید کرد و ادامه داد: جذب سرمایه گذار برای توسعه بخش گردشگری در سواحل شهرستان رشت مورد توجه قرار گرفته و ما نیز قطعاً کمک خواهیم کرد.

وی با بیان اینکه ۶۰ نقطه حادثه خیز در سواحل رشت شناسایی شده و تحت پوشش قرار دارد، اضافه کرد: نیاز است صدا و سیما نسبت به فرهنگ سازی و اطلاع رسانی در خصوص سواحل در سطح کلان اقدام کند.

کد خبر 6096948

دیگر خبرها

  • فوت مرد میانسال به دنبال سقوط در چاه
  • تصادفات مشهد ۸۲ مصدوم بر جا گذاشت
  • اتصال خیابان جمالی به بزرگراه شهید صیاد شیرازی
  • اتصال خیابان جمالی به بزرگراه شهید صیاد شیرازی با تصمیم کمیته شبکه معابر
  • اتصال خیابان جمالی تهران به بزرگراه شهید صیاد شیرازی
  • شناسایی 22 نقطه حادثه خیز شهری در کردستان
  • سبزتر شدن فضای سبز حاشیه بزرگراه آزادگان تهران
  • ۶۰ نقطه حادثه خیز در سواحل رشت شناسایی شد
  • ترافیک صبحگاهی تهران پس از تعطیلات ۳ روزه
  • ترافیک پرحجم اما روان است